farba rokA 2024:

PEACH FUZZ

Farbou roka 2024 od Pantone je odtieň Peach Fuzz 13-2023. Tento jemný, srdečný odtieň vyjadruje túžbu rozvíjať láskavosť, súcit a spojenie pri hľadaní pohody a pokojnej budúcnosti..

KUCHYŇA BEZ BARIÉR

Napriek tomu, že bývanie pre ľudí na vozíčku si vyžaduje špeciálne úpravy, môžu byť navrhnuté tak dokonale, že ich neskúsené oko v priestore neodhalí..

AKO BY MALA PREBIEHAŤ SPOLUPRÁCA S DIZAJNÉROM?

Častokrát sa stretávam s názorom, že ľudia sa boja osloviť dizajnéra, pretože majú rôzne obmedzujúce presvedčenia. Napríklad: boja sa, že pri zariaďovaní svojho priestoru nebudú..

KANCELÁRIA S DOBROU ENERGIOU

Feng shui princípy je možné aplikovať nie len na výber správneho priestoru pre prácu, ale aj pre rozmiestnenie jednotlivých prvkov v kancelárií. Základom pre výber miestnosti, ktorá bude slúžiť..

BOHO GLAM ŠTÝL

Priťahuje vás uvoľnená atmosféra bohémskeho retro interiéru, ale máte radi aj luxusné textílie a metalické doplnky??? .. ak áno, štýl BOHO GLAM je to pravé pre vás! Nemusíte si vyberať medzi..

TIPY NA ÚPRAVU DISPOZÍCIE V KUCHYNI PODĽA FENG SHUI

Zámerom Feng Shui je čo najväčšia optimalizácia každej situácie v interiéri. Pomáha nám nájsť spôsoby, ako na maximum využiť rezervy našich bytov a pracovísk, pričom je častokrát možné..

farba rokA 2023:

VIVA MAGENTA

Farbou roka od Pantone je Viva Magenta 18-1750. Tento odtieň vibruje s elánom a enrgiou. Je to odtieň zakorenený v prírode a vyjadruje nový signál sily. Viva Magenta je odvážna..